Vasile D. Gabriel este executor judecatoresc din anul 1995, fiind din 1999 licentiat in stiinte juridice al Universitatii Nicolae Titulescu (Craiova), cu un master in dreptul afacerilor in societatea informationala, la Universitatea Ovidius din Constanta. Din anul 2005 este doctorand in drept la Universitatea Libera Internationala din Moldova (Chisinau)

Biroul executorului judecatoresc Vasile D. Gabriel a fost inregistrat sub nr. 2/08.05.2001 in Registrul Executorilor Judecatoresti deschis la Curtea de Apel Constanta si este membru cu drepturi depline al Uniunii Nationale a Executorilor Judecatoresti si al Camerei Executorilor Judecatoresti de pe Langa Curtea de Apel Constanta, fiind numit prin Ordinul Ministrului Justitiei nr.685/C/2001.

Competenta teritoriala a biroului executorului judecatoresc Vasile D. Gabriel se întinde pe tot cuprinsul  circumscriptiei Judecatoriei Constanta si anume:
Municipii:
Constanta
Orase: Basarabi , Eforie, Navodari, Ovidiu, Techirghiol
Comune:
Agigea, Cogealac, Corbu, Cumpana, Istria, Lumina, Mihail Kogalniceanu, Mihai Viteazu, Nicolae Balcescu, Sacele, Targusor, Valul Lui Traian
 
                                  
 
Home    Despre noi    Atributii executor    Acte necesare    Legislatie    Contact
© 2007. Toate drepturile rezervate. Executor Judecatoresc Vasile D. Gabriel